Praat mee over de toekomst van jouw buurt | Kanteklaarpad

8 8 people viewed this event.

Hoe moet Schothorst-Zuid volgens jou een duurzame wijk worden die ook leefbaar blijft? Dit is hét moment om aan te geven wat jij wil. Waar maak jij je zorgen over, of zie je juist kansen? WarmteStem gaat met het geluid uit de wijk naar de gemeente.

Wat vind je bijvoorbeeld van het idee om de wijk op een warmtenet aan te sluiten? Vraag je je af wie al dat verduurzamen eigenlijk gaat betalen? Wil je zelf met je huis aan de slag maar weet je niet goed wat nu slimme stappen zijn?

Meld je aan en praat mee!

  • Deze bijeenkomst vindt plaats op het Kanteklaarpad.
  • We praten in groepjes van maximaal 8 personen die bij elkaar in de straat of buurt wonen.
  • Een getrainde gespreksleider zorgt dat iedereen zijn of haar wensen en zorgen kan uiten. Het worden geen discussies tussen buren.
  • We regelen dat het gezellig wordt met een hapje en een drankje – uiteraard helemaal corona-verantwoord.
  • Meedoen is gratis. We vragen je wel om je aan te melden in verband met de organisatie.

Nodig je buren uit

Hoe meer buren er meepraten, hoe beter. Het is vooral heel waardevol als mensen die normaal minder met het onderwerp duurzaamheid bezig zijn, toch laten weten hoe ze hierover denken. We waarderen het dan ook zeer als je een paar buren uitnodigt om aan te schuiven. Deel deze pagina bijvoorbeeld in je buurt-WhatsApp.

Liever een ander moment?

Kun je niet op deze datum of is het niet dichtbij je huis? Bekijk > het overzicht < om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Ja

 

Datum en tijd

09-09-2021 - 19:30 tot
21:30
 

Locatie in de buurt van

Deel met buren