• Bericht reacties:8 reacties

Het stookseizoen staat voor de deur, en prijzen voor energie rijzen de pan uit. Wat kun je nú nog doen om je energierekening de komende maanden zoveel mogelijk binnen de perken te houden? Daarover hebben we het in het WarmteStemcafé op 14 oktober in het Groene Huis. We nodigen ook de gemeente uit om toe te lichten wat die voor jou kan betekenen.

Meld je direct aan

Het programma staat helemaal in het teken van relatief kleine ingrepen die vaak behoorlijk wat geld besparen. We delen zowel tips als spullen uit.

Programma

 • Gratis stuk radiatorfolie om thuis te testen.
 • Check met een handige tool hoeveel geld jij exact zou besparen door een x aantal minuten korter te douchen (en dat is in veel gevallen écht behoorlijk veel). Inclusief gratis douchetimer.
 • Gratis checklist met 24 tips waarmee je makkelijk honderden euro’s bespaart. Een aantal tips wordt toegelicht door ervaringsdeskundigen.
 • Uitleg over verschillende manieren om de isolatiewaarde van je glas te verbeteren. (waarvan sommige in 30 minuten gepiept met een investering die je in twee weken terugverdient)
 • Een leuke energiebespaarquiz met altijd prijs.
 • Info over wat de gemeente doet om jou te helpen met energie besparen.

Er is ook volop ruimte om van elkaars ervaringen te leren. Heb je zelf een mooie tip? Kom ‘m vooral brengen!

Ken je iemand met een hoge rekening? Deel de uitnodiging!

We helpen vrijdag graag zoveel mogelijk mensen met tips en spullen om energie te besparen. Ken je iemand die wel een lagere rekening kan gebruiken? Stuur deze mail vooral door (ook als diegene niet in Schothorst woont).

In een café staat gezelligheid voorop

Een café is geen café zonder hapjes en drankjes. Naast het inhoudelijke programma wordt het weer vooral een gezellige avond. En hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus deel de uitnodiging en neem vooral je buren mee.

Praktische zaken

Waar?Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21
Wanneer?Vrijdag 14 oktober, 20:00. Inloop vanaf 19:30.
Voor wie?– Iedereen in Schothorst die wil besparen op de energierekening
– Iedereen in Schothorst die zin heeft in een drankje met wijkgenoten
Contactcontact@warmtestem.nl

Meld je aan

Het is voor ons wel zo handig als we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Zou je het daarom even door willen geven als je komt?

Geef een reactie

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Rien

  Hoop op een druk bezocht en succesvol WarmteStemCafe.-sessie

 2. Rosa

  Wat een ontzettend leuk initiatief. Misschien volgende keer een SJD medewerker van de informatiewinkel In de buurt 033 uitnodigen om uitleg te geven over de gemeentelijke fondsen die er hier voor zijn. 😉

  1. janzuilhof

   Goed idee! De gemeente is zelf ook aanwezig om het één en ander uit te leggen. Maar sowieso goed idee om eens contact op te nemen met de informatiewinkel :).

 3. Yvonne de Graaf

  Jammer ik was op vakantie

 4. Jacqueline

  Ik zie dit te laat het isnu 18 oktober.
  Komt er nog een nieuwe ontmoeting binnenkort?

  1. janzuilhof

   Beste Jaqueline,

   We hebben nog geen nieuwe bijeenkomst gepland, maar er komt ongetwijfeld weer een nieuwe editie van WarmteStemcafé. Het onderwerp van de avond zal dan waarschijnlijk wel wat anders zijn. Hier vind je wel nog onze plaat met energiebespaartips terug: Hier kun zie je wel nog een hoop energiebespaartips: https://warmtestem.nl/24-bespaartips-op-de-energieplacemat/

   En als je specifieke vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

   Groet,

   Jan