• Bericht reacties:0 Reacties

Warmtepompen zie je nog niet zoveel, en zeker niet in Schothorst. Ben je wel benieuwd of zo’n ding jouw huis überhaupt warm zou krijgen? Met onderstaande test van Milieu Centraal kom je erachter terwijl je gewoon nog een cv-ketel hebt. Dat is bijvoorbeeld leuk als je zelf al het nodige geïsoleerd hebt.

Hoe werkt de test?

In de test ga je de temperatuur van je cv-ketel verlagen. Een warmtepomp verwarmt namelijk ook op een lagere temperatuur dan je cv-ketel nu waarschijnlijk doet. Schrik niet: het is vrij eenvoudig, en er wordt helder uitgelegd hoe je het doet.

Na 2 weken vul je een online tool in en krijg je advies over de overstap naar verwarmen op lage temperatuur. Krijg je het huis nog niet lekker warm met 50 graden? Dan krijg je advies hoe je je huis geschikt kunt maken.

Meedoen is vrij eenvoudig, en je leert weer van alles over je huis.

Meer info en aanmelden

Kijk hier op de website van Milieu Centraal voor meer info en om je aan te melden. Je krijgt dan verdere instructies per e-mail.

Word lid van WarmteStem

WarmteStem is een coöperatie van bewoners in Schothorst die elkaar helpen met energie besparen. Ook willen we dat de wijk zelf bepaalt hoe we overstappen op een duurzaam alternatief voor aardgas. Vind je dit ook belangrijk? Word lid voor maar €1 per maand!

Geef een reactie