• Bericht reacties:1 reactie

WarmteStem organiseert deze winter een collectieve inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Tijdens het WarmteStemcafé op 24 november in het Groene Huis leggen we uit hoe dat werkt en kun je vragen stellen aan de bedrijven waarmee we samenwerken. Ook hoor je nieuws van de gemeente over een nieuwe subsidie.

Isolatie en zonnepanelen zorgen voor een comfortabel huis met een lagere energierekening. Maar niet iedereen die dat wil, zoekt ook graag uit wat handige maatregelen zijn en wie die dan moet uitvoeren. WarmteStem organiseert daarom in samenwerking met geselecteerde bedrijven een collectieve inkoopactie voor vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en zonnepanelen. Dat levert ook nog een mooi prijsvoordeel op!

Hoe werkt de actie? Daarover hoor je meer tijdens het WarmteStemcafé.

Programma

  • WarmteStem vertelt wat de collectieve inkoopactie inhoudt, hoe we bedrijven hebben geselecteerd en hoe je mee kunt doen.
  • De gemeente vertelt meer over een nieuwe regeling die voor veel huishoudens betekent dat ze €1000 extra subsidie kunnen krijgen.
  • De isolatie- en zonnepanelenbedrijven zijn aanwezig zodat je vragen kunt stellen.

In een café staat gezelligheid voorop

Een café is geen café zonder hapjes en drankjes. Naast het inhoudelijke programma wordt het weer vooral een gezellige avond. En hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus deel de uitnodiging en neem vooral je buren mee.

Praktische zaken

Waar?Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21
Wanneer?Vrijdag 24 november, 20:00. Inloop vanaf 19:45.
Voor wie?– Iedereen in Schothorst die wil besparen op de energierekening
– Iedereen in Schothorst die zin heeft in een drankje met wijkgenoten
Contactcontact@warmtestem.nl

Meld je aan

Het is voor ons wel zo handig als we ongeveer weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Zou je het daarom even door willen geven als je komt?

Deel de uitnodiging!

We helpen graag zoveel mogelijk mensen met energie te besparen. Ken je iemand die wel isolatie of zonnepanelen kan gebruiken? Stuur deze uitnodiging vooral door!

Niet aanwezig bij WarmteStemcafé maar wel profiteren van het inkoopvoordeel?

Dat kan uiteraard. Op onze website lees je meer over de collectieve inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Je kunt je daar direct aanmelden als je interesse hebt.

Geef een reactie

Dit bericht heeft één reactie